Welcome, visitor! [ Register | Login

RM 135.00

Set Rawatan Xanzwhite

  • State: Kuala Lumpur
  • Country: Malaysia
  • Listed: October 26, 2017 8:17 pm
  • Expires: 43 days, 11 hours
xanzwhite sirim jeragat serum
SERUM JERAGAT XANZWHITE MELAKAXANZWHITE JERAGAT SKINCARE TERBAIKSKINCARE PENCERAH XANZWHITE ALOR SETARSERUM JERAGAT XANZWHITE SHAH ALAM

Description

Siri penjagaan kecantikan ini terhasil daripada kajian saintifik menggunakan kaedah bioteknologi yang terkini oleh sekumpulan saintis, jurutera dan pakar penyelidik SIRIM Berhad yang penuh dedikasi untuk menghasilkan produk yang bermutu dan selamat di pasaran. Setelah beberapa tahun produk dikaji secara klinikal dan penuh teliti terhasilah Xanzwhite Cosmeceuticals™ ini yang bagaikan permata berharga oleh para saintis dan juga SIRIM Berhad.

Keunikan produk ini yang membezakannya daripada produk sedia ada di pasaran adalah melalui penemuan kaedah KOSMESEUTIKAL iaitu gabungan kosmetik dan farmaseutikal dalam mencerahkan kulit ianya juga bertindak hebat dengan cara yang selamat iaitu merencat aktiviti enzim tyrosinase yang menghasilkan melanin. Melanin merupakan bahan aktif pada kulit yang terhasil akibat pendedahan kepada cahaya yang berlebihan dan ini menentukan kecerahan kulit seseorang. Ujian Praklinikal dan ujian makmal untuk keberkesanan produk telah dilakukan secara in vivo dan in vitro terhadap sukarelawan yang terdiri daripada pelbagai latarbelakang berbeza dari sudut usia, jenis kulit, jantina dan juga pekerjaan. Melalui ujian praklinikal dan ujian makmal yang dilakukan terhadap kulit mereka didapati memberikan keputusan positif yang cemerlang dengan penggunaan Xanzwhite Cosmeceuticals™, di mana lebih 95% daripada mereka memberikan keputusan yang sangat dikehendaki. Selebihnya memberikan keputusan yang dianggap baik tetapi tidak mencapai kehendak kajian disebabkan kesalahan cara penggunaan dan kesan ubat-ubatan yang diambil atas faktor masalah kesihatan yang serius.

Berkesan untuk mencerahkan kulit
Memperbaiki struktur dan warna kulit yang kusam dan tidak sekata
Mengatasi masalah hiper-pigmentasi seperti melasma, jeragat dan tompok gelap
Mengekalkan kelembapan dan kesegaran kulit
Perlindungi sinaran UV dan radikal bebas
Menjadikan kulit halus, sihat dan subur
Anti keradangan

TEMPAHAN
Call/ Sms/ Whatsapp
012-6532886

note : xanzwhite,jeragat,jerawat,skincare,sirim

    

481 total views, 1 today

  

Listing ID: 58456faa2b4e7553

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Leave a Reply