Welcome, visitor! [ Register | Login

RM 150.00

Gc Tea Pengedar Parit Buntar

  • State: Perak
  • Country: Malaysia
  • Listed: October 26, 2017 8:21 pm
  • Expires: 43 days, 11 hours
Cara Pengambilan Gc Tea
Diet Atkin GC Tea Glucos Cut TeaPakej diet Berkesan Gc TeaGC TEA PENAWAR DIABETESTeh Kurus GC Tea

Description

GC Tea merupakan produk utama yang di keluarkan oleh syarikat Rashwealth Group Sdn Bhd. Ia mempunyai 6 herba terpilih yang sangat bagus untuk mereka yang menghadapi masalah Kencing Manis, Darah Tinggi & mereka yang menghadapi masalah berat badan yang berlebihan ( obesiti ).
.
.
Statistik dari Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) pada tahun 2013, seramai 5.4 juta rakyat Malaysia mengidap penyakit Kencing Manis ( Diabetes ). Ia adalah angka yang sangat membimbangkan. Ia berlaku di sebabkan oleh cara hidap makanan rakyat Malaysia.
.
.
Syarikat Rashwealth Group Sdn Bhd sangat prihatin akan statistik di atas dan ia adalah angka yang sangat membimbingkan. Dengan itu keluarlah GC Tea ( Glucos Cut Tea ) yang sangat bagus untuk di amalkan setiap hari untuk mencegah penyakit2 yang menyumbang sakit kronik.
.
.
6 herba terpilih yang terdapat di dalam GC Tea iaitu :-
1. Green Tea
2. Daun Gymnemma
3. Daun Stevia
4. Daun Pudina
5. Daun Rooibus
6. Daun Mulberry
.
.
Setiap 6 herba di atas mempunyai fungsi yang berbeza-beza dan ia di satukan dalam satu uncang untuk menghasilkan kesan yang sangat bagus kepada mereka yang mengamalkannya setiap hari.
Kelebihan GC Tea :-
>>Mengelakkan pengambilan gula secara berlebihan.
>>Mengurangkan risiko kepada diabetes.
>>Mengawal tahap glucosa di dalam darah.
>>Mengawal berat badan
>>Mengurangkan risiko kepada penyakit kronik.
.
.
6 Kandungan herba yang ada dalam GC Tea mendapat perhatian oleh Dr Norman Mohd Norawi ( Pakar Estetik & Anti Penuaan ) dalam buku beliau “Gula Racun Putih“.
buku dr norman
.
.
Menurut beliau, salah satu cara untuk mengurangkan kadar gula dalam pemakanan harian kita ialah dengan mengambil GC Tea. Kadunga GC Tea seperti daun Gymnemma sangat membantu untuk mengelakkan kadar glucos & karbohidrat meresap secara berlebihan ke dalam darah. Ini adalah cara paling mudah untuk mereka yang ingin mengawal kadar gula dalam darah bagi mereka yang ada penyakita Diabetes.
Kepada mereka yang ingin mengurangkan berat badan pula, pengambilan GC Tea sangat membantu. Di campur lagi dengan kandungan Green Tea yang memang bagus untuk menstabilkan kadar metabolisme badan seseorang yang mempunyai masalah lbih berat badan ( Obess ).
.
.
GC Tea telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) dengan pendaftaran bernombor KKM 12054/05/093 dan ia adalah HALAL dan selamat untuk di minum.
Menurut Dr Norman lagi pengambilan GC Tea yang konsisten akan mengurangkan penyakit yang berisiko tinggi seperti Barah, Sakit Jantung & Sakit Buah Pinggang. Rata-rata pesakit yang tidak mengawal pengambilan gula akan terdedah dengan penyakit-penyakit ini.
Oleh itu, amalkan lah meminum GC Tea setiap hari. Kempen 1 Rumah 1 GC Tea sangat bagus untuk kehidupan yang sihat dan bebas dari “Gula Racun Putih”
================================================
Cara -Cara Minum GC Tea ( Pesakit Diabetes ).
Satu uncang boleh di rendam sebanyak 3 kali ( Sarapan, Makan Tengahari, Makan Malam ).
Rendam uncang GC Tea ke dalam air panas dengan 200ml air panas.
Biarkan warna menjadi perang.
Minum selepas Sarapan pagi / Makan Tengahari / Makan Malam.
Amalkan setiap hari.
AWAS !!! Kemungkinan sesetangah orang akan merasa Pening, Angin, Buang Air Kecil kerap dan cirit. Ia adalah proses pembuangan TOKSID di dalam badan. Teruskan minum GC Tea untuk empoh 7 hari. Anda akan merasai perbezaannya dengan keadaan badan anda bertambah ringan & bertenaga.
BERMINAT? CALL/SMS/WHATSAPP 012-6532886

     

736 total views, 1 today

  

Listing ID: 78955f6494c0cbad

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Leave a Reply